Skip to main content
20132014ComedyDramaGRomance

Golden Time ( 2013 – 2014 )

Feltöltő: április 27th, 2021Nincs hozzászólás

Eredeti Cím: ゴールデンタイム
Angol Cím: Golden Time
Egyéb Cím(ek): Nincs
Besorolás: anime, TV
Hossz: 24×24 perc
Dátum: 2013 – 2014

Ismertető


Tada Banri frissen kezdi Tokiói életét a jogi egyetemen. Keresve az utat a számára ismeretlen környéken, összeismerkedik egy osztálytársával, aki szintén eltévedt. A srác Yanagisawa Mitsuo, és Banri gyorsan összebarátkozik vele. Végül sikerül megtalálniuk az egyetemi épületet, ám ekkor megjelenik valaki, aki egy csapásra felforgatja mindkettejük életét: egy csodaszép fiatal lány elegáns ruhában vörös rózsacsokorral. A lány Banri meglepetésére hozzávágja a csokrot Mitsuohoz, és dühösen távozik.
Mint kiderül, ő Kaga Kouko, Mitsuo gyerekkori barátja, akinek Mitsuo még gyerekként megígérte, hogy összeházasodnak, ha felnőnek. Mitsuo számára persze az ígéret pusztán komolytalan gyerekkori emlék, de Kouko azóta is megszállottan üldözi a szerelmével, és bár Mitsuo kifejezetten a lány elől menekülve választott Tokióban egyetemet, a mindenre elszánt Kouko követte őt, és szintén ugyanazon az egyetemen kezdi meg tanulmányait.
Így aztán Banri rögtön két ismerőst is szerez az egyetem első napján, majd nem sokkal később szemtanúja lesz, ahogy Mituo végleg összetöri Kouko szívét. Ezután Banri és az összetört Kouko egyre jobb barátok lesznek, mígnem lassanként a barátságuk romantikus viszonnyá alakul át, és komoly kapcsolatba kezdenek.
A történet során Banri további barátokat is szerez az egyetemen, végigkísérhetjük lassan formálódó kapcsolatát Koukoval, és az is kiderül, hogy Banri múltjában történt egy baleset, ami komoly hatással lesz későbbi életére és kapcsolataira barátaival és Koukoval egyaránt.

Forrás: AoiAnime

Online Részek


RenkTon

RenkTon

CEO of Anime Universe

0 0 szavazás
Anime Értékelés
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes Hozzászólás megtekintése